Om mig

Person som knyter sina skor.

Hej och välkommen till
Gino Coaching!

Mitt namn är Gino och jag är en erfaren personlig tränare som vill hjälpa dig att nå dina träningsmål. Genom min egen resa har jag utvecklat starka kunskaper inom kost och träning, men framförallt förmågan att coacha, motivera och få fram drivkraften hos både mig själv och andra.

Jag brinner för att hjälpa människor att ta sin träning till nästa nivå, oavsett vilken nivå de befinner sig på idag. Jag tror på att en träningslivsstil är något som kräver rätt utbildning, vägledning, engagemang, vilja och mental styrka. Men jag vet också att det är möjligt att uppnå detta med hjälp av en hängiven och inspirerande personlig tränare som coachar, stöttar och motiverar dig på vägen.

Jag är övertygad om att du kan nå dina träningsmål med min hjälp, oavsett om du är ung eller gammal, elitidrottare eller nybörjare. Jag erbjuder personliga träningsprogram, individuell coachning och stöd både i träningslokalen och online. Låt mig hjälpa dig att ta din träning längre, pusha gränserna och uppnå dina mål.

Kontakta mig idag för att boka en kostnadsfri konsultation och ta första steget mot en starkare och hälsosammare version av dig själv.

Gino Hashim som står i en grå T-shirt med Gino Coachings logotyp tryckt på baksidan. Framför sig har han en spegel och hantlar.

Varför jag inte blev en traditionell PT

Ett enkelt Google-sök ger svaret - runt 80% av alla som går på en diet återfaller till sin ursprungsvikt, trots att de fått hjälp av experter och privata tränare. Varför är resultatet så dåligt fastän människor har tillgång till alla verktyg och träningsbranschen omsätter miljardbelopp årligen

Det enkla, men likväl svåra, svaret är att det finns för mycket onödig information, dålig kunskap och orealistiska resultat därute. Detta tillsammans med låg mental styrka hos människor har skapat en träningsindustri som tjänar miljarder på människors okunskap. Jag vill vara en motvikt till detta. Genom min personliga träningscoaching har jag utvecklat vad det innebär att bygga upp en träningslivsstil som är anpassad och hållbar för just dig. Jag skapar individuella träningsprogram utifrån dina förutsättningar för att skapa maximala resultat på lång sikt.

Från Tumba Fight Club till personlig tränare online

Att driva en kampsportsklubb var alltid min dröm. Jag ville visa att träning kan vara roligt, familjärt och skilja sig från ensam träning på gymmet. Att se mina medlemmar uppnå fantastiska resultat gav mig också en förståelse för den mentala delen av träningen som jag inte hade fått genom vanlig privatträning. Nu har jag valt att expandera min verksamhet för att hjälpa fler människor genom onlinecoachning. Genom min erfarenhet och kunskap kan jag hjälpa dig att uppnå dina träningsmål på ett anpassat och hållbart sätt.

Tumba fight club logga