En man tränar med en PC

Personlig träning online

Förr i tiden var man tvungen att bege sig till ett fysiskt gym för att träffa sin personliga tränare. Detta har dock förändrats radikalt de senaste åren. Många träningssugna väljer nu istället personlig träning online för att uppnå sina hälsomål. Detta gäller bevisligen även dig, och du är varmt välkommen hit till Gino Coaching. Jag är en legitimerad kostrådgivare och personlig tränare som har dragit lärdom av alla mina konkurrenter, för att ta online coaching till nästa nivå.

För att hålla mig uppdaterad, har jag ständigt mina tentakler ute. Om min rådgivning ska förbli i toppklass måste jag hålla koll på nya rön och ny forskning i träningsbranschen. Målet är helt enkelt att kombinera min expertkunskap med digitala verktyg. Här hittar du skräddarsydda träningsplaner som matchar dina behov och mål. Det blir helt enkelt både lättare och roligare att träna, när man får utvärderingar av sina framsteg och guidas längs hela sin träningsresa.

Trots att fokus till stor del ligger på de fysiska aktiviteterna, är det dock mycket annat som man bör tänka på när det gäller träning. Bland annat vad man lägger på tallriken.

Kost och träningsschema

Kosten spelar en otroligt viktig roll när det gäller ditt välbefinnande. En kombination av ett välbalanserat kostschema och ett effektivt träningsprogram kan helt enkelt boosta dina framsteg. Det kan exempelvis öka din energinivå, metabolism, muskeluppbyggnad och ditt övergripande välbefinnande. Som en legitimerad kostrådgivare, kan jag hjälpa dig att hitta en kost som är skräddarsydd för just dig.

Exempel på nyttig och energirik mat är exempelvis fisk, avocado, nötter och olika oljor. Utöver detta är det naturligtvis även viktigt med ett rikligt intag av vatten. Hör gärna av dig till mig för mer information om hur du sätter ihop din veckomatsedel på bästa möjliga sätt. Du kan även läsa lite mer om vem jag är.

Faktum är att kosten är fullständigt avgörande för att sätta ihop ett effektivt och skräddarsytt träningsschema. Vad du äter kan helt enkelt anpassas för att uppfylla just dina mål med träningen. Kosten kan bland annat hjälpa dig att:

  • Bygga muskler: Muskeltillväxt kräver en kombination av rätt övningar, rätt näring och rätt återhämtning. Genom att arbeta ihop med mig, får du både ett väl genomarbetat kost och träningsschema samt råd om hur man bäst återhämtar sig efter träning.
  • Gå ner i vikt: Om en viktnedgång ska ske på ett sunt och hållbart sätt, är det viktigt att man inte svälter sig utan äter en bra kost ihop med sin träning. Tack vare att jag sysslar med personlig träning online kan du få tips om en lämplig diet och träningsmängd direkt till din dator.
  • Få bättre kondition: Om kroppen får i sig en bra balans av kolhydrater, protein, vitaminer och mineraler, blir det lättare att bygga upp en bra syreupptagningsförmåga. Online coaching kan göra att du plötsligt orkar springa den där milen.
  • Orka med vardagen lite bättre: Detta kan kanske kännas som en självklar punkt, men den är ändå värd att nämnas. Det kan ju trots allt hända att du är en glad motionär som bara vill att musklerna ska fungera lite bättre i din vardag. Även i ditt fall är kosten livsviktig, särskilt för att förebygga hjärt och kärl-sjukdomar.

Detta är bara ett litet urval av fördelarna som du får av en nyttig och balanserad kost. Om vi kombinerar detta med ett väl genomarbetat träningsschema kan du få resultat som du inte trodde var möjliga!

Varför ska du nyttja en personlig tränare online?

Det främsta fördelen med att använda en personlig tränare online är tillgängligheten. Oavsett var du bor eller hur ditt schema ser ut, kan du få rätt råd, övningar och feedback. Du kan helt enkelt ha en direktkontakt med mig, parallellt med att du utvecklar din styrka, snabbhet, kondition eller muskelmassa. Om du skaffar en personlig tränare på ett gym, kan det hända att ni bara kan ha kontakt under vissa tider på dagen.

Faktum är att många människor nog tvekar lite inför att ta sig till ett gym och skaffa en personlig tränare. Det kan rent av hända att de vill undvika gym-miljön, och slippa alla jämförande och granskande blickar. Med online coaching kan du träna i ditt hem, i lugn och ro, samtidigt som risken för skador minskar. Om du exempelvis lyfter vikter, kan du få hjälp med att lyfta dem i rätt vinkel, så att du inte får skador av att du står lite snett.

Du behöver heller inte vara orolig för att någon ska granska och döma dig. Jag tar emot personer med alla möjliga ambitioner och förutsättningar. Det viktigaste är att vi kan skräddarsy ett program och en kost som fungerar för dig, och som förhöjer din vardag.

Några andra fördelar är:

Det är Kostnadseffektivt

Generellt sett kan en online coach erbjuda sina tjänster till en lägre kostnad jämfört med traditionella tränare. Vi som erbjuder tjänster på nätet slipper ju trots allt att betala för fysiska utrymmen eller andra omkostnader.

Omedelbar feedback

Med digitala verktyg och appar kan du få omedelbar feedback om din form, teknik och dina framsteg. Du kanske klarar 10 armhävningar till och vill skryta lite! Det är dessutom fullt möjligt att kommunicera direkt med mig för att ställa frågor eller be om råd.

Tillgång till en mängd resurser

Utöver personlig vägledning så kan en online coach ofta erbjuda en mängd ytterligare resurser, inklusive träningsvideor, artiklar och recept.

Integrerad kostvägledning

Som jag nämnde ovan handlar viktminskning handlar inte bara om träning, utan även om kost. Om du anlitar en personlig tränare på ett gym är det lätt att den aspekten glöms bort. Med en online coach kan du få ta del av integrerade kostplaner för att säkerställa att du äter på rätt sätt för att uppnå dina mål.

Om du kämpar med din vikt, vill bygga muskler, få bättre kondition eller helt enkelt uppnå ett större välbefinnande får du gärna höra av dig för mer information. Vi kan arbeta fram ett kost och träningsschema som uppfyller just dina unika behov. Annars är du välkommen att bara titta runt lite på hemsidan för att se om du hittar något som känns intressant. Ta hand om dig nu och hoppas att vi hörs!