Välkommen till Träningsfokus.se

Din guide till en hälsosam och aktiv livsstil med fokus på kampsport!

Träningshanskar

På Träningsfokus.se strävar vi efter att främja hälsa och välbefinnande genom en balanserad och aktiv livsstil.

Vi tror på kraften hos kampsport som ett verktyg för personlig utveckling, styrka och uthållighet. Med vårt djupa engagemang för träning och vår passion för thaiboxning är vi stolta över att vara associerade med Tumba Fight Club, en ledande klubb inom kampsport i Tumba och dess omgivningar.

Varför välja kampsport och Thaiboxning?

Kampsport, och särskilt thaiboxning, erbjuder en heltäckande träning som inte bara stärker kroppen utan även sinnet. Genom kampsporten lär du dig inte bara att öka din styrka, uthållighet och smidighet, utan också självförsvarstekniker som bygger självförtroende och disciplin. Hos Tumba Fight Club finner du en gemenskap av likasinnade individer som delar din passion för kampsport och strävar efter att utveckla sina färdigheter tillsammans. Det är en plats där du kan utmana dig själv, växa och uppnå dina träningsmål.

En kvinna tränar thaiboxning

Våra träningsmetoder och erbjudanden

På Träningsfokus.se och hos Tumba Fight Club erbjuder vi en mängd olika träningsmöjligheter och aktiviteter som passar alla åldrar och färdighetsnivåer. Från grundläggande teknikträning och sparring till fysisk konditionsträning och mental förberedelse, vår experttränarstab är här för att ge dig verktygen att nå dina träningsmål och överträffa dina förväntningar. Vi strävar efter att erbjuda en varierad och utmanande träningsmiljö som är anpassad efter dina individuella behov och mål.

Personer gör armhävningar

Bli en del av gemenskapen

Genom att bli medlem i Tumba Fight Club får du inte bara tillgång till professionell träning och utrustning, utan också möjligheten att bli en del av en stark och stöttande gemenskap av kampsportentusiaster. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare, välkomnar vi dig att utforska och utveckla din passion för kampsport tillsammans med oss. Vi tror på att gemenskapen är nyckeln till framgång och att tillsammans kan vi uppnå mer än vad vi någonsin kan göra ensamma.

En gruppklass tränar

Kontakta oss

För mer information om våra träningserbjudanden, medlemskap och hur du kommer igång, är du välkommen att kontakta oss idag eller besöka Tumba Fight Club för en provträning. Ta det första steget mot en hälsosam och aktiv livsstil med kampsport som fokus! Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap och hjälpa dig att uppnå dina träningsmål.